Selamat Datang Ke Cilihijaugraphic.blogspot.com Untuk Sebarang Pertanyaan, Sila Whatsapp Ke No 0199398407. TQ

Blogger templates

Google+ Followers

Tuesday, February 10, 2015

Promosi Yassin Customized!


Assalamualaikum...

Hari ni nak buat promosi sikit. Kepada yg tgh duk fikir2 apa barang yang nak dijadikan doorgift atau hadiah kepada tetamu sempena majlis kahwin, kenduri doa selamat, tahlil, aqiqah dan sebagainya tu, bolehlah membuat tempahan yassin customized ini dgn kami.

Harga memang termurah dipasaran. Kualiti cover yassin juga terjamin kerana kami menggunakan digital machine Xerox yg terkenal dgn kualiti pencetakkan yang terbaik. 

Kami juga mengambil tempahan dari seluruh Malaysia dan akan menghantar tempahan anda menggunakan khidmat pos laju.

Jadi, apa tunggu lagi? Jom tempah sementara promosi sedang berjalan!






Tuesday, January 20, 2015

Yassin Custom Made

Assalamualaikum semua...

Hari ni nak update sikit pasal surah yassin custom made yg sgt laris utk tahun 2015 ni. Cili Hijau Graphic dgn berbesar hati nak buat promosi Surah Yassin dgn hanya 80 sen/ pcs!! Diulangi, 80 SEN/ pcs SAHAJA!! Boleh request design anda sdri atau pilih mana2 design yg sedia ada, dan kami masukkan wording, gambar dan tukar warna cover ikut citarasa dan tema majlis anda.

Sesuai utk majlis akikah, majlis kahwin, tahlil, majlis kesyukuran, dan majlis hari lahir anak-anak.







Sekiranya berminat, boleh pm sy di FB page kadkahwin & cenderamata murah atau whatsapp di no 0199398407. Kami juga menyediakan pakej doorgift mengandungi yassin + bag + coklat + tasbih + TQ tag. Untuk pakej kami akan update sedikit masa lagi.
Di bawah adalah antara yassin yg telah kami siapkan.






Maklumat berkenaan Yassin Custom made :

1. Saiz 10 x 12.5 cm
2. Mengandungi 32 mukasurat
3. Content : 1 color - x boleh ubah
Simili paper 80 gsm
4. Cover : full color digital printing- boleh masuk gambar n wording.
Atrcard 230gsm
5. Sesuai utk majlis akikah, perkahwinan, tahlil dan doa selamat, hari lahir, dll.

Harga : rm0.80 shj!!
Minimum order 50 pcs
Promosi sehingga March 2015 — at Cilihijau Graphic & Advertising

Friday, August 22, 2014

Wedding sticker doorgift

Jenis : Mirrorkote
Saiz : Boleh mengikut apa2 sahaja saiz yang dikehendaki oleh pelanggan.
Harga : pengiraan harga adalah mengikut sehelai sticker saiz A3.

Utk sekeping- 10 keping sticker saiz A3 : RM12 siap potong mengikut saiz.
Utk 10 keping dan ke atas : RM 8/ siap potong mengikut saiz.

Full color with digital printing Xerox machine.
Kalis air.






Whatsapp utk tempahan dan pertanyaan ke nombor 0199398407 ( Wan Lina )
Fax/ Telefon pejabat : 098451082
Waktu urusniaga : Sabtu- Khamis
                              9.00 am - 6 p.m

Monday, May 12, 2014

BISNES KAD MURAH DI DUNGUN!!!

ASSALAMUALAIKUM...

TEMPAHAN BISNES KAD DIBUKA DENGAN HARGA PALING MURAH!!!

 Full colour
 Double sided
 Matte laminating
 Standard size 90x53cm


  1. 100pcs   : RM35
  2. 200pcs   : RM60
  3. 300pcs   : RM80
  4. 500pcs   : RM125
  5. 1000pcs : RM200
Tempoh siap : Seminggu hari bekerja dari tarikh tempahan.
Sebarang pertanyaan dan tempahan boleh hubungi kami di 0199398407. Email : azlinahazri@gmail.com








Friday, May 9, 2014

Hadiah Sempena Hari-Hari Istimewa Yang Bakal Menjelang.

Hai...Assalamualaikum.


Lama x update blog, kan? Busy la...Sorry ye. Buat masa sekarang, masih belum ada yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan kerja sebagai designer di Cili Hijau Graphic.


Jika berminat, boleh hubungi saya. Cara nak hubungi saya, klik sini.

Sempena hari ibu dan hari guru yang bakal tiba, kami memang tak menang tangan menyiapkan tempahan hadiah dari pelanggan. 

Antara hadiah dan tanda ingatan yang kami sediakan sempena hari istimewa tersebut ialah:

keychain 

button badge face doll

kad ucapan hari guru

kad ucapan hari guru

button badge

button badge

button badge

button badge cartoon keychain

kad ucapan handmade

bantal untuk hadiah hari ibu


So, kepada sesiapa yang berminat tu, boleh buat tempahan dengan kami ye.

Sekian, sehingga jumpa lagi dalam entri akan datang!!
Bye!





Tuesday, April 22, 2014

KAD KAHWIN RM 0.25!!

PROMOSI!!
CEPAT, JANGAN LEPASKAN PELUANG INI UNTUK DAPATKAN KAD KAHWIN, BISNES KAD, DAN BARANG2 CENDERAMATA DARI KEDAI KAMI DENGAN HARGA LOL PRICE!! 
CARANYA MUDAH SAJA, FOLLOW BLOG INI DAN ANDA BERHAK MENDAPAT BARANGAN DENGAN HARGA PROMOSI!
COMMENT SEKIRANYA ANDA BERMINAT.
WHATSAPP DI TALIAN : 0199398407



Sunday, April 13, 2014

GRAPHIC DESIGNER DIPERLUKAN SEGERA!!

 HAI...HELLO...ASSALAMUALAIKUM WBT KEPADA SEMUA.

Hari ni nak buat iklan jawatan kosong.

Memandangkan kedai dah mula berkembang maju...Alhamdulillah.... so, saya nak dapatkan seorang designer yang berbakat dan boleh buat kerja.


  • Kelulusan tidak diperlukan. 
  • Bujang.
  • Lelaki @ perempuan, boleh memohon
  • Yang penting, pemohon boleh menggunakan komputer
  • Boleh berinteraksi dalam bahasa melayu dan inggeris dengan baik. 
  • Boleh memandu, kerana pemohon akan berurusan dengan Pejabat Pos dan bank memandangkan kedai saya juga menjalankan perniagaan online
  • Pemohon juga hendaklah boleh bekerja lebih masa.
  • tempat tinggal disediakan kepada yang tinggal jauh dari kedai.

Sekiranya berminat boleh hubungi saya. Whatsapp only : 0199398407 Puan Lina