Selamat Datang Ke Cilihijaugraphic.blogspot.com Untuk Sebarang Pertanyaan, Sila Whatsapp Ke No 0199398407. TQ

Blogger templates

Google+ Followers

Saturday, April 12, 2014

KEDAI CENDERAMATA LIMITED EDITION KINI DI BUKA DI DUNGUN!!

HAI...ASSALAMUALAIKUM...

Kepada yang tengah duk pening2 kepala memikirkan hadiah apa nak bagi kat orang tersayang sempena ulangtahun kelahiran, anniversary day, sempena kelahiran baby baru saudara mara....atau untuk apa2 majlis, jom jengah blog saya ni... saya menawarkan koleksi hadiah2 yang limited edition kepada kawan2 semua.

Sepintas lalu, berkenaan My Printing House, Kedai cenderamata saya ini baru sahaja dibuka pertengahan bulan Januari yang lalu. Dibuka secara kecil-kecilan. Nama yang didaftarkan dalam SSM ialah CILI HIJAU GRAPHIC & ADVERTISING. Beroperasi di tengah2 bandar Dungun, Terengganu.

Kami mengambil tempahan kad kahwin, bisnes kad, flyers, label sticker, mug printing dan pelbagai lagi cenderamata yang rata2 adalah edisi terhad. Di mana, pelanggan boleh menempah cenderamata berdasarkan apa yang mereka mahu cetak pada cenderamata tersebut. Seperti nama, gambar, atau kata-kata romantis untuk pasangan mereka.

Pelanggan kami, datang dari pelbagai lapisan masyarakat. Guru, Jururawat, peniaga, pegawai bank, student sekolah, pakcik makcik yang mahu menempah kadkahwin untuk anak, pasangan bakal pengantin, dan ramai lagi. Yang paling menarik, waktu operasi kami adalah flexible... kedai dibuka seawal 9.00 pagi dan ditutup pada pukul 6.00 petang. Namun, kami buka untuk anda membuat tempahan sampai lewat malam kerana kami juga membuka kafe bersebelahan Cili Hijau Graphic! Jadi, sambil2 minum, kita boleh bincang2 berkenaan tempahan anda!

Ok...kat bawah ini adalah koleksi produk kami... Jom tengok!Lain2 produk akan kami update nanti ye...so, klau ada apa2 pertanyaan boleh call @ wassap Lina di no 0199398407 / ofis : 098451082

email kami : azlinahazri@gmail.com
                    lina_hazri@yahoo.com
                    azlinahazri@icloud.com

Have a nice day!! Bye...

Wassalam.

Cili hijau Graphic